Frakt/Levering:

Fast fraktpris er 79,-  For kjøp over 499,- er frakten inkludert i prisen. Svalbard etter gjeldende satser.

Vi sender varar med Posten og Bring. 

Postbudet forsøker å legge pakken i kundens postkasse. Er pakken for stor for kundens postkasse vil postbudet legge den på kundens nærmeste postkontor eller post i butikk. Kunden kan også velge å få pakken levert i en pose på døren, dette får kunden en forespørsel om å godta via en link fra posten. Kjøperen vil få beskjed om hvor den skal hentes enten på mail, sms eller brev. Vi pakker og sender varene senest dagen etter bestillingen er mottatt. Det vil ta ca. 1-3 virkedager fra bestillingen er hos oss til varene er hos deg.

 

Bytte/retur av varer:

Ved ønske om å bytte eller returnere en vare kan vi kontakets på LovemyPets kundeservice via "kontakt oss"  i nettbutikken, eller send en mail til lovemypet.no@gmail.com. 

Ved bytte av varer betaler kunden for frakten tillbake til LovemyPet.no, og LovemyPet.no betaler for ny frakt tilbake til kunden.

Ved å benytte seg av angreretten betaler kunden returen til LovemyPet.no. Kunden får pengene tilbake for varene som returneres minus 79,- for frakt.

Varen som skal byttes eller returneres sendes i retur til "LovemyPet.no. Trosterudveien 27. 0778. Oslo." 

 

Uavhentede leveranser:

Leveranser som ikke får plass i postkassen blir levert i kjøperes nærmeste postkontor eller post i butikk. Kjøperen vil få beskjed om hvor den skal hentes enten på mail, sms eller brev. Hvis varen(e) ikke blir hentet innen fristen, blir disse sendt i retur til LovemyPet. Kunden blir belastet for det beløpet posten tar for å sende varen(e) i retur. I tillegg kommer et ekspedisjonsgebyr på kr. 99,- fra LovemyPet.no.

Kjøpere som velger å benytte seg av angreretten, skal hente ut varen og gi oss beskjed før det sendes i retur til oss. 

 

Varer som sendes i retur skal sendes til:

LovemyPet.no 

Trosterudveien 27

0778

Oslo