Om oss

Hei kjære kunde,

Vi er en frittstående hundebutikk som selger våre varer gjennom nettbutikken vår. I LovemyPet.no finner du utstyr til hunden som vinteredekken, refleks, halsbånd, leker, senger, tyggeben og mye mer. LovemyPet.no fører kjente merkevarer til hund som Rogz, Kruuse, Buster, Kong og den annerkjente antitrekkselen Freedog. Vi har også egenimporterte varer vi syntes er veldig fine, og vi er stadig på jakt etter utstyr til hunden vi synes er unike. Hundene Satellitt og Kira er sjefstesterne våre, og de sier klart ifra om et produkt smaker godt, sitter for stramt, er sååå gøy å leke med eller er for hard å ligge i.

For oss er dyrevelferd viktig, vi vil derfor aldri selge noe vi mener ikke er til hundens beste. Produkter som strupehalsbånd, og antibjeffehalsbånd ol. tar vi sterk avstand fra, da vi mener hunder bør lære av positiv forsterking gjennom trening og riktig oppdragelse. 

Vi vil at du som kunde skal sitte igjen med en hyggelig kjøpsopplevelse når du har handlet av oss. Vi pakker varene du har bestillt inn med kjærlighet og sender dem med posten. Vi pakker og sender varene senest dagen etter bestillingen er hos oss, normal levering vil ta 1- 3 dager. Hvis varen du har bestillt ikke passer hunden din hjelper vi deg med glede å bytte til riktig størrelse. Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt gjennom kontaktskjemaet i " kontakt oss", husk at ingen spørsmål er dumme :-) LovemyPet.no er hundebutikken med det lille ekstra! Velkommen til en hyggelig handel!

Fast fraktpris er 69,-  For kjøp over 499,- er det gratis frakt. Svalbard etter gjeldende satser.

 

Hilsen Therese Evensen, LovemyPet.no

 

E-postadresse: lovemypet.no@gmail.com

Org.nr. 914190347

LovemyPet.no

Trosterudveien 27

0778

Oslo

 

Satellitt som koser seg på hytta: