Salgsinformasjon

Priser

Alle som handler eller utfører en bestiling hos LovemyPet.no må være fylt 18 år. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), og er inkludert merverdiavgift (mva.). Alle kostnader knyttet til kjøpet, for varen, eventuelle gebyrer eller frakt vil fremkomme i kjøpeprosessen før man utfører selve betalingen. 

Frakt/Levering

Fast fraktpris er 49,-  For kjøp over 499,- er det gratis frakt. Svalbard etter gjeldende satser.

Når LovemyPet mottar en bestilling tar vi varen(e) ut av hyllen den ligger i på lageret i Oslo, og pakker det forsiktig ned i embalasjen den skal sendes i. Alle varer vi pakker, blir pakket med kjærlighet. Vi kjører pakkene til posten og deretter går turen videre hjem til kunden eller til kundens nærmeste postkontor.

Postmannen forsøker å legge pakken i kundens postkasse. Er pakken for stor for kundens postkasse vil postmannen legge den på kundens nærmeste postkontor eller post i butikk. Kunden vil få beskjed om hvor den skal hentes enten på mail, sms eller brev. Vi pakker og sender varene senest dagen etter bestillingen er mottatt. Det vil ta ca. 2-5 dager fra bestillingen er hos oss til varene er hos deg.

Uavhentede leveranser

Leveranser som ikke får plass i postkassen blir levert i kundens nærmeste postkontor eller post i butikk. Kunden vil få beskjed om hvor den skal hentes enten på mail, sms eller brev. Kunden har da fjorten (14) dager på seg til å hente ut sendingen. Hvis varen(e) ikke blir hentet innen fristen, blir disse sendt i retur til LovemyPet. Kunden blir belastet for det beløpet posten tar for å sende varen(e) i retur. I tillegg kommer et ekspedisjonsgebyr på kr. 99,- fra LovemyPet.no.

Kunder som velger å benytte seg av angreretten, skal hente ut varen og gi oss beskjed før det sendes i retur til oss. 

Angrerett

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp kunden gjør i LovemyPets nettbutikk. Angrefristen er 14 dager fra kunden mottar varen. Kunder som velger å benytte seg av angreretten må gi oss beskjed før det sendes i retur til oss. Kunden må ta kontakt med LovemyPets kundeservice via "kontakt oss"  i nettbutikken, eller send en mail til lovemypet.no@gmail.com, for å informere om at han/hun vil benytte seg av angreretten. Vent med å sende varen(e) i retur til oss før du har fått svar. LovemyPet beholder 49,- av kjøpesummen for å dekke frakt. For de kundene som har betalt for frakten selv, refunderer vi hele kjøpesummen.

 

Reklamasjon

Reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven. En reklamasjon er en melding fra kjøper til selger om at han mener det foreligger mangel i forhold til det som var avtalt, og at kjøper eventuelt vil gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende overfor selger.

Hvis det er feil eller mangler ved produktet bes kunden ta kontakt med LovemyPets kundeservice via "kontakt oss"  i nettbutikken, eller send en mail til lovemypet.no@gmail.com. Skriv tydelig hvilket produkt det gjelder, og hva som er feil eller mangler ved produktet. Vent på svar fra oss før du sender varen i retur. Vi vil snarest rette opp i feilen, og vil tilby kunden et nytt produkt eller refusjon for kjøpet. 

Varer som sendes i retur skal sendes til:

LovemyPet.no Therese Evensen

Trosterudveien 27

0778

Oslo