Salgsinformasjon:

Priser:

Alle som handler eller utfører en bestiling hos LovemyPet.no må være fylt 18 år. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), og er inkludert merverdiavgift (mva.). Alle kostnader knyttet til kjøpet, for varen, eventuelle gebyrer eller frakt vil fremkomme i kjøpeprosessen før man utfører selve betalingen. 

Betalingen:

Hvis kjøperen velger vipps som betalingsløsning gjelder egene avtaler mellom kjøperen og vipps.

Hvis kjøperen velger klarna som betalingsløsning gjelder egene avtaler mellom kjøperen og klarna.

 

Frakt/Levering:

Fast fraktpris er 79,-  For kjøp over 499,- er frakten inkludert i prisen. Svalbard etter gjeldende satser.

Vi sender varar med Posten og Bring. 

Postbudet forsøker å legge pakken i kundens postkasse. Er pakken for stor for kundens postkasse vil postbudet legge den på kundens nærmeste postkontor eller post i butikk. Kunden kan også velge å få pakken levert i en pose på døren, dette får kunden en forespørsel om å godta via en link fra posten. Kjøperen vil få beskjed om hvor den skal hentes enten på mail, sms eller brev. Vi pakker og sender varene senest dagen etter bestillingen er mottatt. Det vil ta ca. 1-3 virkedager fra bestillingen er hos oss til varene er hos deg.

 

Bytte/retur av varer:

Ved ønske om å bytte eller returnere en vare kan vi kontakets på LovemyPets kundeservice via "kontakt oss"  i nettbutikken, eller send en mail til lovemypet.no@gmail.com. 

Ved bytte av varer betaler kunden for frakten tillbake til LovemyPet.no, og LovemyPet.no betaler for ny frakt tilbake til kunden.

Ved å benytte seg av angreretten betaler kunden returen til LovemyPet.no. Kunden får pengene tilbake for varene som returneres minus 79,- for frakt.

Varen som skal byttes eller returneres sendes i retur til "LovemyPet.no. Trosterudveien 27. 0778. Oslo." 

 

Uavhentede leveranser:

Leveranser som ikke får plass i postkassen blir levert i kjøperes nærmeste postkontor eller post i butikk. Kjøperen vil få beskjed om hvor den skal hentes enten på mail, sms eller brev. Kjøperen har da fjorten (14) dager på seg til å hente ut sendingen. Hvis varen(e) ikke blir hentet innen fristen, blir disse sendt i retur til LovemyPet. Kunden blir belastet for det beløpet posten tar for å sende varen(e) i retur. I tillegg kommer et ekspedisjonsgebyr på kr. 99,- fra LovemyPet.no.

Kjøpere som velger å benytte seg av angreretten, skal hente ut varen og gi oss beskjed før det sendes i retur til oss. 

Angrerett:

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp i LovemyPets nettbutikk. Angrefristen er 14 dager fra kunden mottar varen. Kjøpere som velger å benytte seg av angreretten må gi oss beskjed før det sendes i retur til oss. Kjøper må ta kontakt med LovemyPets kundeservice via "kontakt oss"  i nettbutikken, eller send en mail til lovemypet.no@gmail.com, for å informere om at han/hun vil benytte seg av angreretten. Vent med å sende varen(e) i retur til oss før du har fått svar. LovemyPet beholder 79,- av kjøpesummen for å dekke frakt. For de kundene som har betalt for frakten selv, refunderer vi hele kjøpesummen.

Ved å benytte seg av angreretten må varen(e) som skal byttes være ubrukt, uten lukt og fremstå som nye. Vi må kunne selge varene videre. Hvis det gjelder en hundesele skal selen kun være prøvd på hunden inne, og selen skal returneres i opprinnelig embalasje og med eventuelle merkelapper hengende på.

 

Reklamasjon:

Reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven. En reklamasjon er en melding fra kjøper til selger om at han eller hun mener det foreligger mangel i forhold til det som var avtalt, og at kjøper eventuelt vil gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende overfor selger.

Hvis det er feil eller mangler ved produktet bes kunden ta kontakt med LovemyPets kundeservice via "kontakt oss"  i nettbutikken, eller send en mail til lovemypet.no@gmail.com. Skriv tydelig hvilket produkt det gjelder, og hva som er feil eller mangler ved produktet. Vent på svar fra oss før du sender varen i retur. Vi vil snarest rette opp i feilen, og vil tilby kunden et nytt produkt eller refusjon for kjøpet. 

Konfliktløsning:

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23400500 eller www.forbrukerradet.no.

 

Partene:

Selger er: LovemyPet.no. Adresse: Trosterudveien 27. 0778. Oslo. Mail: lovemypet.no@gmail.com. Tlf: 93678523. Organisasjonsnummer: 914190347. Organisasjonsnavn: Dyrebutikken.net Therese Evensen.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen.

 

Varer som sendes i retur skal sendes til:

LovemyPet.no 

Trosterudveien 27

0778

Oslo